İzmir Çıkışlı Girit Turu
1.980 TL
3 gece 4 gün

**CUMHURİYET BAYRAMI**

Girit Kaçamağı

Pegasus & Aegean Havayolları 3 Gece 4 Gün

30 Nisan - 03 Mayıs 2020

1.GÜN İZMİR - GİRİT (KNOSSOS – ARCHANES KÖYÜ)

Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde saat ........buluşma. Check-in ve bagaj işlemlerinin ardından saat ..........'de Girit’e hareket. Varışımızı takiben yapılacak olan ve Plateia Elefterias’tan (Özgürlük Meydanı) itibaren başlayacak şehir turunda; Agios Titos Kilisesi, Rasih Bey Konağı, Agios Minas Katedrali, Osmanlı Bon Marche Binası, Valide Sultan Camii Şadırvanı, Evkaf Binası, Morosini Şadırvanı, Osmanlı Kışlaları, Venedik Loggiası, Venedik Limanı ve tersaneleri görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelinize transfer. Dileyen misafirlerimiz için ekstra yarım gün KNOSSOS – ARCHANES KÖYÜ TURU. Knossos Sarayı-Archanes Köyü: M.Ö. 2000 yılında inşa edilen ve Minos Krallığının başkenti olan Knossos Sarayını ziyaret etmek için otelden ayrılış. Efsanevi bir labirent olduğuna inanılan ve içerisinde birçok oda bulunan sarayı gördükten sonra Heraklion şehir merkezinde alışveriş, Koule Kalesini ve duvarlarını görmek için serbest zaman. Ardından şirin bir Girit kasabası olan Archanes Köyü ziyareti. Geceleme otelinizde.

2.GÜN GİRİT (ELOUNDA-SPİNALONGA-AG.NİKOLAOS-PLAKA)(GİRİT GECESİ)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Elounda – Spinalonga – Ag. Nikolaos – Plaka turu.  Akşam arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Girit Gecesi Turu.  Geceleme otelimizde.

3.GÜN GİRİT (FODELE KÖYÜ, RETHYMNO (RESMO)– CHANİA (HANYA) TURU)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Fodele Köyü, Rethymno (Resmo)– Chania (Hanya) turu.  Geceleme otelimizde.

4.GÜN GİRİT- İZMİR

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Rehberimizin bildireceği saatte otelden hareketle havalimanı transferi ve bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından saat ......'de İzmir’e hareket ve turumuzun sonu.

 

 

26-29 Ekim 2019

Otel

2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı

Tek Kişilik Oda

2 – 12  Yaş
Çocuk

oda/kahvaltı

3* Central Hersonissos Hotel vb.

1.980 TL

2.640 TL

1.845 TL

 

Fiyatlara tur programı, havalimanı vergisi ve sigorta bedeli dâhildir. Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

• İzmir (Adnan Menderes)-Heraklion gidiş / dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti

• Havaalanı ve güvenlik vergileri,

• Girit´de 3 gece 4 gün oda+kahvaltı konaklama

• Havaalanı - Otel - Havaalanı transferleri

• Panoramik Girit (Heraklion) şehir turu

• Profesyonel rehberlik hizmeti

• Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)

 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

• Vize ücreti ve vize hizmet bedeli 120 EURO  (Vize alımı için gerekli evrakları belirten ek listeyi lütfen isteyiniz.)

• Yurt dışı çıkış harcı

• Ekstra tur ücretleri

• Müze ve ören yeri giriş ücretleri

• Rehber ve Şöför bahşişleri

 

İSTEĞE BAĞLI EKSTRA TURLAR

1) FODELE KÖYÜ, RETHYMNO (RESMO)– CHANİA (HANYA) TURU 60 EUR

Fodele - Resmo – Hanya: Resmo Venedik ve Türk dönemlerinin kalıntılarını taşıyan Yunanistan’ ın en güzel şehirlerinden biridir. Dar sokakları, eski Venedik evleri, çeşmeleri ile kendine ait karakteristik yapısı vardır. Rethymno’ da verilecek serbest zamanda Fortetza (şehre bakan Venedik Akrapolü girişi tur fiyatına dâhil değildir), eski Venedik limanı, Türk minareleri, şehri çevreleyen Venedik surları görülebilir. Sonrasında Kydonia kalıntıları üzerine inşa edilmiş ve günümüzde eski & yeni şehir diye ikiye ayrılmış olan Hanya’ ya hareket. Hanya’ da bulunan Türk minareleri görüldükten sonra ünlü balık & meyve pazarı ve güzel limanını ziyaret etmek için serbest zaman. Hersonissos’ a dönüş yolunda Fodele Köyü ziyareti ve otele transfer.

2) ELOUNDA – SPİNALONGA – AG. NİKOLAOS – PLAKA TURU 75 EUR        

Elounda – Spinalonga – Ag. Nikolaos - Plaka: Turumuz tekneye bineceğimiz liman kasabası Plaka’ da başlayacaktır. Kısa tekne yolculuğumuzun ardından ilk olarak Venedik döneminin en güçlü kalelerinden birini barındıran Spinalonga Adası ziyareti. Tekne ile Elounda’ ya geçiş ve serbest zaman. Ardından şirin bir kasaba olmasının yanında, kasabanın içinde yer alan gölü ve bu gölün derinliği hakkında var olan birçok efsane ile ünlü olan Aghios Nikolaos’ı görüyoruz.

3) GİRİT GECESİ TURU 75 EUR           

Bu turumuzda Yunan geleneksel eğlence kültürünü keşfedip, limitsiz şarap, meyve, buzuki ve lir eşliğinde Girit yerel kıyafetli dansçıların folklor gösterisini izleme imkanı buluyoruz.

4) Yarım Gün KNOSSOS – ARCHANES KÖYÜ TURU 60 Eur       

Knossos Sarayı-Archanes Köyü: M.Ö. 2000 yılında inşa edilen ve Minos Krallığının başkenti olan Knossos Sarayını ziyaret etmek için otelden ayrılış. Efsanevi bir labirent olduğuna inanılan ve içerisinde birçok oda bulunan sarayı gördükten sonra Heraklion şehir merkezinde alışveriş, Koule Kalesini ve duvarlarını görmek için serbest zaman. Ardından şirin bir Girit kasabası olan Archanes Köyü ziyareti