Villa Özelliği (FTH67)
Fethiye Oludeniz mevkiinde bulunan 6 yatak odali villamizin, 2`si ensuit toplam 5 adet banyo ve tuvaleti ile 10 yetiskin ve 2 cocugun rahatlikla konaklayabileceği Hisaronu merkeze sadece 750m. mesafede yer alan benzersiz bir villadır. Konumu itibariyle dağ ve çam ormanlarının icerisinde yer alan Villamız harika Babadag manzarasina sahiptir.
Villa icinde yer alan tum mobilya ve esyalari tamamen yenidir. Ayrica geniş bir bahçe içerisinde bulunan özel yüzme havuzuna sahiptir.
Ölüdeniz’e: 5 dakika, Fethiye merkeze: 10 dk., Dalaman havalimanına: 45 dk. lık mesafede olan Villa Tal 2 Hisarönü barlar sokağına, restoranlar, alisveris merkezleri, marketler
(Migros, A101, Bim...) ve eğlence mekanlarına sadece yürüyüş mesafesindedir.
Hayallerinizde ki tatili sizlere yasatmak icin dizayn edilmis villamizda tatil boyunca tum ihtiyaclarinizi karsilayacak beyaz esya, her odada klima, mutfak arac gerecleri, mobilya, yatak, havlu, carsaf, utu ve utu masasi...vb. bulunmaktadir.
Havuz Ebatları: En : 4.00 m Boy : 7.00 m Derinlik: 1.50 m
GENEL HİZMETLER VE TEMİZLİK
Villamiz misafirlerine temiz teslim edilip, 10 kişilik temiz nevresim ve havlu takımı bulunmaktadır.Giriş sırasında villa temizliği yapılmaktadır. Bahçe ve havuz bakım ve temizliği günde 1 defa konusunda uzman profesyonel bakim sirketleri tarafindan yapılmaktadır.
FİYATA DAHİL HİZMETLER * Konaklama * klima, 24 saat Wifi, elektrik, su, gaz kullanımı * profesyonel ekip tarafından karşılanma ve anahtar teslimi * 24 saat yardım ve danışma hizmeti
* her sabah havuz ve bahçe bakımı * bebek yatağı * mama sandalyesi
2021 Sezonu Günlük Kiralama Fiyatları (Minimum 7 gece kiralama şartı vardır.)
01 Nisan - 09 Mayıs: 1.000 TL gecelik
10 Mayıs - 17 Mayıs: 1.500 TL gecelik
18 Mayıs - 31 Mayıs: 1.000 TL gecelik
01 Haziran - 30 Haziran: 1.500 TL gecelik
01 Temmuz - 31 Ağustos: 2.250 TL gecelik
01 Eylül - 30 Eylül: 1.500 TL gecelik
01 Ekim - 31 Ekim: 750 TL gecelik