Otobüsle Büyük Balkanlar Turu 2024
499 Euro
OTOBÜSLE | 9 ÜLKE 9 GÜN

2024 YILI İÇİN ERKEN REZERVASYON BAŞLADI!
BENZERSİZ BALKAN ROTASI İLE YENİ BİR ROTAYA YOLCULUK EDİN!

ÖN ÖDEME EUR İLE FİYATINI SABİTLE, TAKSİT TAKSİT KOLAYLIKLA ÖDE!

BELGRAD BAŞLAR, SELANİK BİTER DÜZENLENMİŞ EN İYİ BALKAN ROTASI! 

“Dalmaçya Kıyıları SPLİT-TROGİR Dahil & Ekstra Tur Yok!”

Büyük BALKAN & DALMAÇYA KIYILARI
"9 Gün 9 Ülke"

YUNANİSTAN & BULGARİSTAN & KOSOVA & MAKEDONYA
SIRBİSTAN & BOSNA-HERSEK & HIRVATİSTAN & ARNAVUTLUK & KARADAĞ

Tamamı 4*Oteller ‘de Konaklama, 1 Gece Boşnak Köfteli Menü,
1 Gece Özel Restaurant’ta Müzikli Makedon Gecesi Olmak Üzere
Tüm Akşam Yemekleri Dahil!

Sofya, Belgrad, Şabats, Loznitsa, Sarajevo, Vrelo Bosna, Blagaj, Mostar, Medjugorje, Dalmaçya Kıyıları, Split, Trogir, Dubrovnik, Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva, Bar, İşkodra, Prizren, Priştine, Üsküp, Matka Kanyonu, Tetova, Ohrid, Manastır, Selanik, İskeçe, Gümülcine, Dedeağaç

Tur Hareket Tarihleri 8 Gece 9 Gün ( 7 Gece Otel Konaklama )
1.Tur:
 05-13 Nisan (Ramazan Bayramı), 2.Tur: 12-20 Nisan, 3.Tur: 19-27 Nisan, 4.Tur: 26 Nisan-04 Mayıs, 5.Tur: 17-25 Mayıs, 6.Tur: 31 Mayıs-08 Haziran, 7.Tur: 14-22 Haziran (Kurban Bayramı), 8.Tur: 15-23 Haziran (Kurban Bayramı), 9.Tur: 21-29 Haziran, 10.Tur: 05-13 Temmuz, 11.Tur: 19-27 Temmuz, 12.Tur: 02-10 Ağustos, 13.Tur: 16-24 Ağustos, 14.Tur: 30 Ağustos-07 Eylül, 15.Tur: 13-21 Eylül, 16.Tur: 27 Eylül-05 Ekim, 17.Tur: 11-19 Ekim, 18.Tur: 25 Ekim-02 Kasım, 19.Tur: 08-16 Kasım

1 Gün: İzmir’den Yolculuk

Akşam Saat 16.00 ’da ÜÇKUYULAR (Opet İstasyonu Karşısı), Saat: 16.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 16.45 ’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 17.00 ’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 17.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 17.20 ’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 17.30 ’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Mavibahçe Avm Önü) önünden siz değerli yolcularımızı alarak Edremit, Akçay üzerinden Lapseki’ye ulaşıyor. Feribotla kısa bir deniz yolcuğu yaparak karşıya geçiyor ve molalar vererek yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

(Yolculuğumuz Menemen, Aliağa, Şakran, Dikili, Ayvalık, Akçay ana yolu üzerinden sürmektedir. Bu güzergâh üzeri katılmak isteyen misafirlerimiz acentamızdan bilgi alabilirler…)

2 Gün: Kapıkule/İpsala, Sofya, Belgrad

Sabaha karşı Kapıkule/İpsala Sınır Kapısındaki gümrük ve pasaport işlemlerimizin ardından BULGARİSTAN 'a giriş yapıyoruz. (Bulgaristan’ın transit geçiş için izin vermediği durumlarda ise İpsala-Kapitan Petko kapıları aracılığı ile önce Yunanistan ardından Bulgaristan’a giriş yapılabilmektedir. Bu yüzden okumakta olduğunuz programda İPSALA/KAPIKULE geçmektedir.) Çok erken saatlerde Haskova, Filibe üzerinden Pazarcık da kahvaltı molası veriyoruz. Ardından Başkent SOFYA ’ya ulaşıyoruz. Yürüyerek yapacağımız şehir turumuza başlıyoruz. BANYABAŞI CAMİİ ’ni, SERDİCA ANTİK KENTİ ’nin kalıntılarını, MİLENYUM ANITI ’nı, NEDELYA KİLİSESİ ’ni, RUSKİ KİLİSESİ ’ni, HÜKÜMET BİNALARI ’nı, ÇAR OSVOBODİTEL ANITI ’nı, SOFYA ÜNİVERSİTESİ ’ni, AYASOFYA ’yı görüyor ve ALEKSANDR NEVSKİ KATEDRALİ ’ni ziyaret ediyoruz. Ardından yönümüzü SIRBİSTAN ’a çeviriyor, NİŞ üzerinden BELGRAD ’a ulaşıyoruz. Tito'nun övünç kaynağı olan geniş bulvarlı modern Belgrad’ı gezmeye Sv. SAVA KATEDRALİ ile başlıyoruz. Ardından panoramik tur yaparak, şehir içinde Belgrad Gökdelenlerini, Hükümet Binalarını, Parlamentoyu, Nato ’nun bombaladığı Genel Kurmay Başkanlığı ve Polis Merkezi’ni görüyoruz. NİKOLA PAŞİÇ MEYDANI ’nı, TERAZİYA MEYDANI ‘nı ve REPUBLİCA MEYDANI ’nı gördükten sonra ÜNİVERSİTE MEYDANI ’nda aracımızdan iniyoruz. Kültür ve sanat şehri olan Belgrad’ın şehir yaşantısını hissetmek ve hareketliliğine ortak olmak için KNEZ MİHAJLOVA CADDESİ ’nde kısa bir serbest zaman kullanıyoruz. Ardından KALEMEGDAN turumuza başlıyoruz. Sırasıyla; ANAHTAR TESLİM ANITI, BALIKÇI HEYKELİ, FRANSIZ ÖZGÜRLÜK ANITI, ROMA DÖNEMİ SURLARI, KARA GEORGE ve İSTANBUL KAPILARI, DAMAT ALİ PAŞA TÜRBESİ, VİCTOR ANITI, SOKULLU MEHMET PAŞA ÇEŞMESİ ’ni görüyoruz. Şarkılara, marşlara konu olan ve ülke ülke gezen Tuna Nehri’nin Sava Nehri ile güzel buluşmasına şahitlik ederken, Sava Nehri üzerine kurulu GAZELA KÖPRÜSÜ, ADA KÖPRÜSÜ, BRANKO KÖPRÜSÜ, PANÇEVO KÖPRÜSÜ ’nden SAVAŞ ADASI ’na kadar Belgrad’ın olağanüstü manzaraları ile bugünkü turumuzu sonlandırıyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama BELGRAD 'daki otelimizde. (Sınır kapılarındaki yoğunluğun fazla olması durumlarında ise Belgrad programımız bir sonraki gün sabah yapılabilmektedir. Bu konu rehber tarafından yönlendirilmektedir. (Yoğunluk ve yol durumuna göre)

3 Gün: Belgrad, Sabac, Loznica, Zvornik, Vlasenica, Sokolac, Vrelo Bosna, Boşnak Köfteli Akşam Yemeği, Sarajevo

Sabah kahvaltısının ardından uzun ama bir o kadar da keyifli bir yolculuk yapmaya başlıyoruz. Bir süre uçsuz bucaksız SIRBİSTAN ovalarında yol aldıktan sonra Sava ve Drina Nehirleri ’nin harika manzaraları eşliğinde yavaş yavaş dağlara tırmanıyoruz. Doğu Karadeniz’i andıran yeşilin her tonunu görebileceğimiz dağları aşarak belli noktalardaki vereceğimiz molalardan sonra; SABATS, LOZNICA, ZVORNİK, VLASENICA, SOKOLAC yoluyla akşama doğru BOSNA-HERSEK ’in Başkenti SARAJEVO ’ya ulaşıyoruz. Yürüyerek turumuza başlıyor ve 1.Dünya Savaşı’nın çıkmasına neden olan Avusturya Macaristan İmparatorluğu’nun Veliahtı Arşidük Ferdinand ve Eşi’nin öldürüldüğü LATİNSKA KÖPRÜSÜ ’nü, BAŞÇARŞI CAMİİ ’ni, GAZİ HÜSREV PAŞA KÜLLİYESİ ‘ni (Medrese, Saat Kulesi, Camii, Bedesten, Hamam ile Moriça Han) görerek KATEDRAL ve KANLI PAZAR ’la turumuzu tamamlıyoruz. Bu arada Boşnak Böreği ve Kahvesi ve Trileçe ’nin de tadına bakmayı unutmuyoruz. BOSNA-HERSEK ‘e özgü Boşnak Köftesi yeme fırsatı bulduğumuz akşam yemeği sonrası aracımıza geçerek otelimize gidiyoruz. Geceleme SARAJEVO ‘daki otelimizde.

4 Gün: Sarajevo, Blagaj, Mostar, Konjic, Jablanica, Stolac, Poçitel, Kravica Şelaleleri, Medjugeorje

Sabah kahvaltısının ardından aracımıza geçerek, bu kez de “Cennet yeryüzünde varmış!” dedirtecek Bosna’nın en büyük milli parkı olan VRELO BOSNA ’ya gidiyoruz (Giriş Ücreti misafirlere aittir.) Igman Dağlarının eteklerindeki BOSNA NEHRİ ’nin bu muhteşem su kaynağındaki parkta, yapacağımız keyifli sabah yürüyüşü sonrası BORACKO ve JABLANICA GÖL ’lerinin eşlik ettiği yolculuğumuza devam ediyoruz. JABLANICA ’da filmlere konu olan, Neretva ’nın sularına gömülen ünlü NERETVA KÖPRÜSÜ ’nü uzaklardan selamlıyor ve MOSTAR 'a ulaşıyoruz. Önce EĞRİ KÖPRÜ ‘yü ardından da 1567 'de Mimar Hayrettin'in yaptığı 1993'te Hırvatların yıktığı, 1997-2004 yılları arasında yeniden inşa edilen MOSTAR 'a adını veren ve sembolü olan ünlü MOSTAR KÖPRÜSÜ ’nü görüyoruz. KOSKİ MEHMET PAŞA CAMİİ ’ni, ESKİ KUYUMCULAR ÇARŞISI ’nı (Bugünkü Turistik Çarşı) ‘yı da gördükten sonra ise tekrar aracımıza dönüyor ve BLAJ için hareket ediyoruz. Bosna Hersek’in bir başka önemli nehri NERETVA ’nın kollarından BUNA NEHRİ ’nin de doğduğu yere gidiyoruz. Bölgede İslamiyet ve Osmanlı için çok önemli bir tarihi geçmişe sahip olan BLAGAJ TEKKESİ ’ni ve su kaynağını ziyaretimizin ardından (Giriş Ücreti misafirlere aittir.) POÇİTEL ‘e doğru yol alıyoruz. STOLAC üzerinden ulaştığımız bu muhteşem köyde; Eski Osmanlı köyünün Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürüyor; Camii, Han, Hamam, Medrese ve Konakları ‘nın bir zamanki sakinlerini düşünürken yapılarının zamana meydan okuyuşuna hayran kalıyoruz. Daha sonra günün son ziyaret noktası olan, sadece acentamıza özel dahil edilen KRAVICA ŞELALELERİ ‘ne gidiyoruz. (Şelale ‘in giriş ücreti fiyata dahil değildir.) Doğanın cömertliğine şahitlik edeceğimiz, görüntülerine hayran kalacağımız şelalede bol bol fotoğraf çekip kahvelerimizi yudumladıktan sonra ise MEDJUGORJE 'deki / veya civardaki otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5 Gün: Dalmaçya Kıyıları, Trogir, Split, Medjugeorje

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Dalmaçya Kıyıları ‘nda tam günlük bir yolculuğa çıkıyoruz. Güzel manzaraların eşlik ettiği yolculuk sonrası Hırvatistan Anakarası ile Çiovo Adası arasında küçük bir ada üzerinde kurulmuş UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki TROGİR ’e ulaşıyoruz. Otobüste rehberimizin anlatımını dinledikten sonra serbest zaman kullanıyoruz. Bugün hem zamanı daha iyi değerlendirebilmek hem de sizlerin daha keyifli bir gün geçirebilmesi için 2 şehirde de serbest zaman kullanılacaktır. Bu süre içinde dileyen yolcularımız şehrin daracık sokaklarında yürüyebilir, kentin “Şehir Meydanı, St.Lawrence Katedrali, Kamerlengo Kale Surları, Aziz Nikolas Manastırı, Belediye Binası ve Saat Kulesi” ni görüntüleyebilir. Dileyen yolcularımız da Adriyatik’e karşı keyifle kahvelerini yudumlayabilirler. Serbest zaman sonrasında ise tekrar araçtaki yerimizi alıyor ve bu kez de Dalmaçya Bölgesi ‘nin en büyük, Hırvatistan’ın 2. büyük şehri ve Dalmaçya’nın idari merkezi olan SPLİT ’e gidiyoruz. Roma İmparatoru Diocletian’ı güzelliği ile kendine bağladığı ve emeklilik hayalleri kurduğu şehir 1979’dan beri UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor. Trogir ’de olduğu gibi araçta anlatımı dinledikten sonra bu şehirde de serbest zaman kullanıyoruz. Bu süreyi yine kendi isteğinize göre değerlendirebilirsiniz. Diocletian Sarayı, Jüpiter Tapınağı, St.Dominius Katedrali, Belediye Binası ve Peristil Meydanı’nı, Şehrin Kapılarını görüntüleyebilir veya Kordon’da yürüyüş yapabilir ve kahvelerini yudumlayabilirler. Ardından buluşma saatimizde araçtaki yerimizi alıyor ve MEDJUGORJE ’ye tekrar dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama MEDJUGORJE ‘deki otelimizde.

6 Gün: Medjugeorje, Dalmaçya Kıyıları, Dubrovnik, Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva, Podgorica, İşkodra & Podgorica

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra bölgenin büyüleyici kentlerinden DUBROVNİK 'e doğru yola çıkıyoruz. Adriyatik ve Dalmaçya Kıyılarının güzel ve bakir görüntülerinin eşliğinde keyifli bir yolculuk yapıyoruz. Şehre ulaştığımızda rehberimizin eşliğinde DUBROVNİK ’i gezmeye başlıyoruz. Surlar arasında; daracık sokakları ve yeşil panjurlu taş evleri, surlardan başını şöyle bir uzatınca görünen masmavi denizi ve yüze çarpan Adriyatik esintisiyle nev-i şahsına münhasır, sevimli mi sevimli bir kale şehir olan DUBROVNİK de SURLARI, ONOFRİO ÇEŞMELERİ ’ni, STRADUN CADDESİ ’ni, SAAT KULESİ ’ni, DÜK SARAYI ’nı, GUNDULİC ANITI ’nı, DUBROVNİK MERDİVENLERİ ’ni, SV. VLAH ve SV. IGNATİUS KİLİSELERİ ’ni gördükten sonra tekrar araçtaki yerimizi alarak MONTENEGRO (KARADAĞ) için hareket ediyoruz. HERCEG NOVİ, TİVAT üzerinden UNESCO korumasında olan KOTOR 'a ulaşıyoruz. Yine rehberimizin eşliğinde KOTOR 'da Surları görüyor, DOCHE, UN, TRİPHON MEYDANLARI ‘nı, SAAT KULESİ ’ni, KARAMPANA ’yı da görüp Podgorica’ya doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde BUDVA 'yı panoramik olarak görüyor ve Başkent PODGORİCA ’ya ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Sezon yoğunluğuna bağlı olarak konaklamamız İŞKODRA PODGORICA ’da yapılabilmektedir.)

7 Gün: Podgorica, İşkodra, Lezhe, Prizren, Priştine, Üsküp, Özel Restaurant’ta Makedon Gecesi

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra yola çıkıyor ve ARNAVUTLUK ’a giriş yapıyoruz. İŞKODRA ve LEZHE üzerinden KOSOVA 'ya yönelirken ARNAVUTLUK ’un güzel görüntülerinin eşliğinde keyifli bir yolculuk yapıyoruz. Mimari silueti, 5 vakit minarelerinden yükselen ezan sesleri, yol ve dükkân levhalarındaki Türkçe ibareleri ile hemen ilk görüşte Anadolu-Osmanlı kenti izlenimini veren PRİZREN 'de; SİNAN PAŞA CAMİİ, MERYEM ANA KİLİSESİ, MEHMET PAŞA CAMİİ ve HAMAMI, AKDERE ve TAŞKÖPRÜ görülecek yerler arasındadır. Kosova köftesinin tadına bakma fırsatı yakaladığımız öğle yemeği sonrasında ise Başkent ve aynı zamanda üniversitesi ile Kosova'nın eğitim ve kültür merkezi olan PRİŞTİNE 'ye gidiyoruz. 1389 Kosova Muharebesi sonucu Kosova Ovası'nda şehit düşmüş Osmanlı Padişahı I.MURAD HÜDAVENDİGÂR'IN TÜRBESİ ’ni gördükten sonra MAKEDONYA ‘ya giriş yaparak ÜSKÜP 'e doğru yol alıyoruz. Ulaştığımızda Eski Üsküp ile turumuza başlıyoruz. KALE ‘yi, MUSTAFA PAŞA CAMİİ ’ni, KURŞUNLU HAN, ÇİFTE HAMAM, MURAT PAŞA CAMİİ, KAPAN HAN ’ı görerek ESKİ ÇARŞI ’da alışveriş ve çay için serbest zaman kullanıyoruz. Ardından tekrar yürüyüşe başlıyor ve bu kez yeni ÜSKÜP 'ü geziyoruz. II. PHILIP ve KRİL-METODHY kardeşlerin heykellerinin ardından VARDAR Nehri ’nin üzerindeki Ünlü TAŞ KÖPRÜ ‘yü geçiyoruz. BÜYÜK İSKENDER, VMRO'nun ünlü liderlerinden DAME GRUEV, GOTSE DELÇEV HEYKELLERİ ‘ni, ZAFER TAKI’nı, yeni yapılan Neoklasik mimarideki birçok binayı görüp, 1910 yılında Gonca Boyacı adıyla Üsküp'te doğan RAHİBE TERASA ANIEVİ 'ni görüyoruz. Ardından turumuzu tamamlayarak, akşam yemeğimizi alacağımız restaurantımıza gidiyoruz. Makedon Restaurant ‘da müzik eşliğinde keyifli dakikaların ardından otelimize doğru hareket ediyoruz. Geceleme ÜSKÜP ‘deki otelimizde.

8 Gün: Üsküp, Matka Kanyonu, Tetova, St.Naum, Ohrid

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra MAKEDONYA ‘nın öne çıkan doğal güzelliklerinden biri olan MATKA KANYONU ‘na gidiyoruz. Doğanın güzelliklerinin durgun suyuna eşlik ettiği Kanyon’da yaptığımız TEKNE TURU sonrasında fotoğraflarımızı çekiyor ve aracımıza dönüyoruz. Eşsiz güzelliğine hayran kaldığımız kanyona veda ediyor ve sonraki noktamız olan KALKANDELEN (TETOVA) için hareket ediyoruz. Sanat Dünyası için çok önemli bir yapı olan ALACA CAMİİ ’ni ziyaret ediyoruz. Fırça fırça bezenmiş duvarlarındaki sanatı ile büyülendiğimiz bu eser sonrası turumuzda çok özel bir yeri alacak olan OHRİD ’ye ulaşıyoruz. HALVETİ TEKKESİ, ALİ PAŞA CAMİİ ’ni görerek, ilk olarak Ohri’ye özgü İNCİ, SEDEF ve MERCAN alışverişi yapma fırsatı bulacağımız TANES ’e misafir oluyoruz. Alışveriş yapıp, çaylarımızı içtikten sonra ise TEKNE TURU ’na gidiyoruz. Turumuz boyunca Işık Kenti OHRİD ’i, ÇAR SAMUEL KALESİ ’ni, SV. JOVAN KANEO KİLİSESİ ’ni ve KOYU ’nu görerek iskeleye yanaşıyoruz. Unesco Dünya Mirası Listesi’ndeki OHRİD GÖLÜ ’nden izlediğimiz bu güzel ve şirin kenti bu kez de yürüyerek gezmeye başlıyoruz. İskeledeki heykel grupları hakkında bilgi aldıktan sonra, Roma Yolu’nun üzerine kurulan; “Safranbolu Evleri” olarak anılan Osmanlı sivil mimarisinin güzel örnekleri arasında OHRİD ’nin sakin ve dingin sokaklarında yürüyüşümüze devam ediyoruz. HOLY MOTHER BOLNICA KİLİSESİ ’nin yanından geçerek, dönemin ünlü yapısı ST. SOPHİA KİLİSESİ ’ne ulaşıyoruz. Ardından yine sokaklar arasında yürüyerek çarşıya dönüyor ve kısa serbest zaman sonrasında yıllara meydan okumuş ÇINAR MEYDANI ’nda buluşarak aracımıza gidiyoruz. Cennet den bir köşe ile başladığımız güne yine Cennet den bir başka köşe ile bitiyoruz. Ohri Gölü’nün kaynaklarından birisi olan ST. NAUM MANASTIRI ’nın da olduğu kaynak bizi kendisine hayran bırakırken, gün batımının şahane görüntülerine de şahitlik ediyoruz. Sonrasında otelimiz için hareket ediyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama OHRİD ‘deki otelimizde.

9 Gün: Ohrid, Resne, Manastır, Selanik, İskeçe, Gümülcine, Dedeağaç, İzmir

Sabah kahvaltısının ardından, OHRİD ’e veda ederek ayrılıyoruz. RESNE ’nin güzel elma bahçeleri arasında ilerlerken Resne’li Niyazi’yi anıyor ve MANASTIR 'a doğru yol alıyoruz. İlk durağımız İSHAKİYE CAMİ, YENİ CAMİ, ÇEŞME ve Manastır’ın ortasındaki HAVUZ oluyor. Meydanı süsleyen; SAAT KULESİ, HEYKELLER ’i gördükten sonra ise ŞİROKE SOKAK boyunca yürüyüş yaparak, ATATÜRK 'ün liseyi okuduğu MANASTIR ASKERİ İDADİSİ ’ne gidiyoruz. Elveda Rumeli dizisinin de çekimlerinin yapıldığı BİTOLA (Manastır) ile Makedonya ziyaretlerimizi tamamlıyor ve YUNANİSTAN ’a giriş yapıyoruz. Yapacağımız yolcuğun ardından Güzel İzmir’imizin ikizi SELANİK 'e ulaşıyoruz. ATATÜRK EVİ ’ni ziyaret ediyor ve anılarımız için fotoğraflar çekiyoruz. Sonrasında şehirde otobüs ile yapacağımız panoramik tur ile BEYAZ KULE ’yi, ROTONDA ’yı, SURLARI ve KORDON ‘u görüyoruz. Ardından KAVALA, İSKEÇE, GÜMÜLCİNE, DEDEAĞAÇ üzerinden otoban boyunca ülkemize giriş yapmak üzere yola çıkıyoruz. Yeni Kavala ’da Ünlü ANASTASİA ’nın yerinde çay ve KAVALA KURABİYESİ molası verdikten sonra sınıra doğru yol alıyoruz.  Ülkemize giriş yaptıktan sonra yolda vereceğimiz gerekli molaların ardından yorucu ama bir o kadar da doyurucu turumuzu sabahın erken saatlerinde İZMİR ’e ulaşarak sonlandırıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi alınış noktalarına bırakarak bir sonraki turlarımızda görüşmek üzere vedalaşıyoruz. Bir başka organizasyonumuz da tekrar sizleri ağırlamak dileğiyle… HOŞÇA KALIN!

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak 1. Çocuk 2. Çocuk
05.04.2024 - 13.04.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
12.04.2024 - 20.04.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
19.04.2024 - 27.04.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
26.04.2024 - 04.05.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
17.05.2024 - 25.05.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
31.05.2024 - 08.06.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
14.06.2024 - 22.06.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
15.06.2024 - 23.06.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
21.06.2024 - 29.06.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
05.07.2024 - 13.07.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
19.07.2024 - 27.07.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
02.08.2024 - 10.08.2024 699,00 EUR
549,00 EUR
999,00 EUR
749,00 EUR
699,00 EUR
549,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 499,00 EUR
0 - 12 Yaş 549,00 EUR
16.08.2024 - 24.08.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
30.08.2024 - 07.09.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
13.09.2024 - 21.09.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
27.09.2024 - 05.10.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
11.10.2024 - 19.10.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
25.10.2024 - 02.11.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR
08.11.2024 - 16.11.2024 699,00 EUR
499,00 EUR
999,00 EUR
699,00 EUR
699,00 EUR
499,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 449,00 EUR
0 - 12 Yaş 499,00 EUR

Fiyata Dahil Hizmetler

  • Turizm Belgeli Araçlar ile Ulaşımlar,
  • İzmir’den İzmir’e Tüm Ulaşım ve Transfer Hizmetleri,
  • Tamamı 4* Otellerde 1 Gece Üsküp, 1 Gece Ohrid, 1 Gece Podgorica veya Civarı, 2 Gece Medjugore veya Civarı, 1 Gece Saraybosna, 1 Gece Belgrad olmak üzere 7 Gece Kahvaltı Dahil Konaklamalar,
  • 7 Adet Akşam Yemeği (2 Tanesi Özel Konseptlidir.)
  • Yerel Restaurant ‘da Alınan Makedon Eğlencesi,
  • Dalmaçya Kıyıları Turu; Split-Trogir Şehirleri,
  • Sarajevo ‘da Restaurant ‘da Boşnak Köftesi Menüsü Eşliğinde Akşam Yemeği,
  • Sofya, Belgrad, Sarajevo, Mostar, Budva, Kotor, Prizren, Üsküp, Ohrid, Tetova, Selanik Şehir Turları,
  • Hırvatistan; Dubrovnik Turu,
  • Kraviçe Şelaleleri Turu (Giriş Ücreti Hariç)
  • Kosova Giriş Ücreti ve Prizren Şehir Turu,
  • Blagaj Turu,
  • Vrelo Bosna Turu (Giriş Ücreti Hariç),
  • Matka Kanyonu Gezisi,
  • St. Naum Gezisi,
  • Bazı Şehirlerde Alınan Yerel Rehberlik Hizmetleri,
  • Tüm Otoban Check-Point Ve Otopark Ücretleri
  • Şehir Vergileri,
  • Gümrük Vergileri,
  • Programda Belirtilen Panoramik Şehir Turları,
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze, Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Tur Programına Uygun Oluşacak İsteğe Bağlı Aktiviteler
  • Vize Ücreti
  • Yurtdışı Çıkış Fonu (Bankaya yatırılmalıdır.)
  • Seyahat Sigortası 0-64 Yaş: 20 €
  • Seyahat Sigortası 65-80 Yaş: 40 €


OTEL LİSTESİ

  • Belgrad - Hotel Abba 4* v.b 
  • Saraybosna - Hotel Holiday 4* v.b 
  • Medjugorje - Hotel Brotnjo 4* v.b 
  • İşkodra - Hotel Alis 4* v.b 
  • Üsküp - Hotel Gold 4* v.b 
  • Ohrid - Hotel Belvedere 4* v.b
  • Otellerde aynı standartı korumak kaydı ile değişiklik olabilmektedir.