Bella İtalya & Slovenya Turları 2024
799 Euro
İZMİR'DEN DİREK UÇUŞ | 6 GECE 7 GÜN

İzmir’den Aktarmasız Direkt gidiş ve dönüş konforu ile…

SunExpress Hava Yolları ile Milano gidiş, Roma dönüş,
“İtalya ‘da 2 Şehre Ayrı Uçuş Farkıyla”

Bella İTALYA & SLOVENYA

Milano (1) & Verona & Garda & Venedik (2) & Ljubljana & Bled Gölü 
Bologna & Floransa (1) & Pisa & Siena & Roma (2) & Napoli & Pompei

Zorunlu Ekstra Yok! Yol Üzeri Ekstra Yok! Tüm Turlar Fiyata Dahil!
Tüm Şehir Turları Fiyata Dahil!

6 Gece 7 Gün (6 Gece Otel Konaklama)
1.Tur: 15-21 Haziran (Kurban Bayramı), 2.Tur: 22-28 Haziran, 3.Tur: 06-12 Temmuz, 4.Tur: 20-26 Temmuz, 5.Tur: 03-09 Ağustos, 6.Tur: 10-16 Ağustos, 7.Tur: 17-23 Ağustos, 8.Tur: 31 Ağustos-06 Eylül, 9.Tur: 07-13 Eylül, 10.Tur: 14-20 Eylül, 11.Tur: 21-27 Eylül, 12.Tur: 28 Eylül-04 Ekim, 13.Tur: 19-25 Ekim

14.03.2024 Tarihli Önemli Bilgilendirme: SunExpress Hava Yolları'nın ADBMXP gidiş sefer iptali nedeniyle tur tarihleri değişmiştir.

PROGRAM

1 Gün: İzmir – Aktarmasız Direkt Olarak Milano Uçuşu, Milano Şehir Turu, Milano Konaklama

Acentamızın 1 gün evvel SMS ile bildireceği saatte alanda oluyoruz. Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Kaçamak Turizm Kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ 892 sefer sayılı uçuşu ile 11:45 ’de Milano ‘a hareket ediyoruz. Lokal saat ile 13.50 ‘da varışın ardından tur otobüsümüz ile Milano Şehir Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Sanayi ve Moda Şehri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ile öne çıkmaktadır. MİLANO Şehir Turumuz ‘da; Şehrin şık caddelerinde yürüyerek ÜNLÜ DOUMO MEYDANI ‘na varıyoruz. Meydan ‘da, İtalya ’nın en önemli ve mimari açıdan en ihtişamlı eserlerinden biri olan DOUMO KATEDRALİ ’ni görüyoruz. GALERİA VİTTORİA EMANUELE ÇARŞISI KEŞFİ ve ÜNLÜ BUENOS AİRES BULVARI ‘da alışveriş yaparak MİLANO ’daki gezimizi noktalıyoruz. Geceleme MİLANO ‘daki otelimizde.

2 Gün: Milano, Verona, Garda Gölü, Sirminone Kasabası, Venedik

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra MİLANO ‘dan ayrılıyoruz. Tüm Misafirlerimiz İçin Ücretsiz Olan; Verona & Garda & Sirminone Turumuz için yola çıkıyoruz. İlk Durağımız; İtalya ‘nın yüzölçümü bakımından en büyük göllerinden birisi olan GARDA GÖLÜ. İtalya'nın en büyük gölü olan GARDA GÖLÜ ‘nün İncisi SİRMİONE KASABASI ‘nın girişinde sizi, tarihi 13. yy’a dayanan SCALİGERO KALESİ karşılıyor. Begonvil çiçekleriyle kaplı binaları ve tarihi dokusu korunmuş İtalyan mimarisini seyredeceğiniz sokakları ile sakin bir Ortaçağ kasabası olan SİRMİONE ‘de masalsı bir yolculuk sizleri bekliyor olacak. Sıradaki durağımız; Ünlü İngiliz edebiyatçı Shakespeare'in eserine konu olmuş tarihteki en büyük aşk hikayesi Romeo ve Juliet'in evininde bulunduğu, Roma amfi tiyatrosundan (Coloseum) sonra İtalya’daki en büyük amfi tiyatrosuna (Arena di Verona) ev sahipliği yapan UNESCO Dünya Kültürel Mirası Listesi'ndeki Kuzey İtalya’nın romantik şehri; VERONA. Panoramik olarak göreceğimiz VERONA sonrasında, Venedik Şehir Turu için hareket ediyoruz. Kanallar Şehri olarak ünlenmiş ve Dünya ‘daki turizmde çok önemli bir marka olmuş VENEDİK ‘e varıyor ve şehir turumuz için vaperettolarla tarihi SAN MARCO MEYDANI ‘na geçiyoruz. MEYDAN VE SAN MARCO KATEDRALİ, DÜKLER SARAYI, BÜYÜK KANAL, RİALTO KÖPRÜSÜ rehberimiz eşliğinde görülecek yerler arasındadır. Dileyen misafirlerimiz (Ekstra isteğe bağlı aktivite.) GONDOL TURU ‘na katılabilirler. Tur bitiminde serbest zaman veriyor ve sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte otobüsteki yerimizi alarak, Venedik veya Yakınlarındaki otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Venedik veya yakınlarındaki şehirlerdeki otelimizde.

3 Gün: Venedik, Slovenya ( Ljubljana, Bled Gölü ), Venedik

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Slovenya’nın ejderha efsanesi ile ünlü başkenti Ljubljana ’ya doğru yola çıkıyoruz. Varışımıza istinaden şehir turumuza başlıyoruz. İçinden nehir geçen diğer şehirler gibi Ljubljana ’da bir köprüler şehridir. Eski dönemde ayakkabıcıların ürünlerini sergiledikleri şehrin merkezindeki Kunduracılar Köprüsü, şehrin kalbinin attığı Üçlü Köprü, rengarenk aşk kilitleriyle süslü Kasap Köprüsü ile şehrin ve Slovenya bayrağının sembolü olan Ejderhalar Köprüsü, oldukça renkli ve akşamları cıvıl cıvıl olan Ljubljana’nın kalbinin attığı Preseren ve Kongresni Meydanı, duvarları grafitiler ile dolu, sokaklarında eski ayakkabıların sarkıtıldığı, vakit geçirmesi inanılmaz keyifli Trubarjeva Caddesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu bitiminde Bled Gölü’ne doğru yola çıkıyoruz. Eski bir buzul gölü olan Bled, Avrupa jet sosyetesinin ve turistlerin uğrak noktasıdır. Gölün yüzeyinden 100 metre yükseklikte sarp kayalıklar üzerinde Orta Çağ stili mimarisiyle görenleri büyüleyen kalesi ve gölün tam ortasında 17. yüzyıla ait Barok tarzda inşa edilmiş ihtişamlı kilisesi ile öne çıkan Bled Gölü çevresinde yapacağımız yürüyüşte huzuru iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Tur programının en değecek rotalarından birisi olan Bled Gölü ‘ndeki turumuzu tamamlıyoruz. Turumuzun bitiminde otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Venedik veya yakınlarındaki şehirlerdeki otelimizde.

4 Gün: Venedik, Bologna, Floransa veya Montecatini

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra BOLOGNA 'a hareket ediyoruz ve Bologna Şehir Turumuza çıkıyoruz. Bologna sizlere tarihi ve sokaklarıyla kendisine hayran bırakacak. Merkezi olarak görülen Piazza Maggiore (Büyük Meydan), Neptün Çeşmesi, Eski Borsa Binası, Avrupa’nın İlk Üniversite Binası, Quadrilatero (Eski Pazar), Bologna’nın Simgeleri Haline Gelen Garisenda ve Asinelli Kuleleri görülecek yerler arasındadır. Panoromik olarak tamamlayacağımız şehir turu sonrasında sonra ki durağımız için yolculuğa çıkıyoruz. Yolculuğumuz sonrasında FLORANSA ‘ya varıyor ve Floransa Şehir Turuna çıkıyoruz. Bu turumuzda; ARNO NEHRİ, PONTE VECCHİO KÖPRÜSÜ, UFFİZİ SANAT GALERİSİ, SAN GİOVANNİ BATTİSTA VAFTİZHANESİ, SANTA MARİA DEL FİORE KATEDRALİ ve SİGNORİA SARAYI görülecek yerler arasındadır. Şehir Turu sonrasında; şehir merkezinde şehri yakından keşfetmek ve alışveriş için keyifli bir serbest zaman veriyoruz. Geceleme FLORANSA veya MONTECATİNİ Bölgesindeki otelimizde.

5 Gün: Floransa & Montecatini, Pisa, Siena, San Gimignano, Roma

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Tüm Misafirlerimiz İçin Ücretsiz; Pisa & Siena & San Gimignano Turu için hareket ediyoruz. PİSA GEZİSİ ’nde 12. Yüzyıl’da, Batı Akdeniz’deki ticaret üstünlüğünü elinde bulunduran, Dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlü yapıyı görüyoruz. Panoramik gezi sırasında PİSA KULESİ, KATEDRAL, VAFTİZHANE ile MİRACOLİ MEYDANI gezilecek yer arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. PİSA KULESİ ’nde bu hatıra fotoğrafını kesinlikle çektiriyor ve PİSA ’daki turumuzu tamamlıyoruz. Ardından sıradaki durağımız Siena. Orta Çağ’dan Kalma Dar Sokakları, Ufak Dar Caddeleri ve Avrupa’nın En Büyük Meydanı Olarak Kabul Edilen Ünlü Campo Meydanı göreceğimiz yerler arasındadır Siena ‘da. İtalya’nın keyifli yemeklerini tatma imkânına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. San Gimignano, Siena ve Pisa olmak üzere üç farklı geziden oluşan, tam günlük Toscana turumuz boyunca unutulmaz manzaralar ve görkemli yapılar sizi bekliyor. San Gimignano: Çevresinde Dünyanın en kaliteli ve çeşitli üzüm bağlarının ve en iyi dondurmacısının bulunduğu, porcini ve türüf mantarlı peynirleri ile ünlü, 14.yy’dan kalma ve etrafı surlarla çevrilmiş Toskana’nın Orta Çağ şehrini geziyoruz. Turumuzun ardından Roma’daki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama Roma ‘daki otelimizde.

6 Gün: Roma, Napoli, Pompei Antik Kenti, Roma

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Tüm Misafirlerimiz İçin Ücretsiz Olan; Napoli & Pompei Turu’na katılıyoruz. (Pompei Antik Kent giriş ücreti misafirlerimize aittir.) Antik Kent Pompe ’yi görme fırsatı elde edeceğiz. Bu turumuzda Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde kurulmuş olan ve Dünya ‘nın günümüzdeki eski halini en iyi yansıtacak şekilde korunmuş, sayılı antik kentlerinden POMPEİ ’de yanar dağ patlaması sonucu Kalıntı Haline Gelmiş Dükkânlar, Köylülerin Yaşamış Oldukları Evler, Amfi Tiyatro, Şehir Meydanı görülecektir. POMPEİ tarihinde sonsuz lüksün sonunda yaşanılacak hikayelerle dolu bir ikon olarak kalmıştır. Duygu yüklü anılarla POMPEİ ‘ye veda ediyoruz. Gezi bitiminde otelimize transfer oluyoruz. Geceleme ROMA ‘daki otelimizde.

7 Gün: Roma, Roma Şehir Turu, Roma Aktarmasız Direkt İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Roma Şehir Turu gerçekleştiriyoruz. Programımıza, Hıristiyanlığın Merkezi olarak kabul edilen VATİKAN ve SAN PİETRO KATEDRALİ ‘ni panoramik olarak dışarıdan fotoğraflama imkânı buluyoruz. En yüksek kubbesi 136 metreye kadar ulaşan ve mimarlık harikası olarak kabul edilen bu kilisede, Dünyaca ünlü heykeltıraş Michelangelo´nun;  İsa´nın çarmığa gerilmesinden sonra, bedeninin Meryem Ana´nın kucağında can verdiği anın tasnif edildiği heykeli görüyoruz. Roma’da senelerdir şehrin sembolü haline gelen ve Roma İmparatorluğu boyunca gladyatör dövüşlerine ev sahipliği yapmış antik tiyatro olarak günümüze kadar korunmuş COLOSSEUM (Kolezyum) dışarıdan fotoğraflıyoruz. İmparatorluk zamanında şehrin tören merkezi olan Roma Forumu, efsaneye göre içine para atanın tekrar Roma’ya geleceğine inanılan Aşk Çeşmesi, TRAİANO FORUMUCİRCO MASSİMO YARIŞ ALANI, Mussolini ´nin Halka seslendiği VENEDİK MEYDANIVİTTORİANO ZAFER ANITI, ve İSPANYOL MERDİVENLERİ {Piazza di Spagna} görülecek yerler arasında bulunmaktadır. ROMA Turumuzun bitiminde rehberin belirleyeceği saate kadar serbest zaman. Bolca fotoğraf çekilmeniz ve kendinize hatıra almanız için değerlendirebilirsiniz. Roma’nın keyifli kareleri sonrasında Roma Havalimanı ‘na transfer oluyoruz. Check-in, Bagaj ve Sonrasında Gümrük işlemlerimizi bitirerek SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ 869 Sefer sayılı Saat: 21.50 uçuşu ile Aktarmasız Direkt Olarak İzmir ‘e olan uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. İzmir Lokal Saati: 01.10 ‘da varıyor ve vedalaşıyoruz. Bir başka seyahatte görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.

 

  • Pompei Kulaklık + Pompei Giriş + Vaporetto & Venedik Şehir Girişi + Bled Girişi + Şehir Vergileri: 135 €
  • ! Tur Esnasında Rehbere ödenecektir.
  • ! Bu bedeller bu turu tamamlayabilmek adına zorunlu bedellerdir.
  • ! Tur tarihine kadar gelebilecek zamlar ön görülemediği için Tur Fiyatına dahil edilememiştir.
  • ! Bu ücretin tabii olduğu girişlerden bir veya daha fazlasının kullanılmaması durumda kısmi iadesi mümkün değildir.

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak 1. Çocuk
15.06.2024 - 21.06.2024 1.099,00 EUR
999,00 EUR
1.499,00 EUR
1.299,00 EUR
1.099,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
22.06.2024 - 28.06.2024 1.099,00 EUR
999,00 EUR
1.499,00 EUR
1.299,00 EUR
1.099,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
06.07.2024 - 12.07.2024 1.099,00 EUR
999,00 EUR
1.499,00 EUR
1.299,00 EUR
1.099,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
20.07.2024 - 26.07.2024 1.099,00 EUR
999,00 EUR
1.499,00 EUR
1.299,00 EUR
1.099,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
03.08.2024 - 09.08.2024 1.099,00 EUR 1.499,00 EUR 1.099,00 EUR 0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 999,00 EUR
10.08.2024 - 16.08.2024 1.099,00 EUR
999,00 EUR
1.499,00 EUR
1.299,00 EUR
1.099,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
17.08.2024 - 23.08.2024 1.099,00 EUR
999,00 EUR
1.499,00 EUR
1.299,00 EUR
1.099,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
31.08.2024 - 06.09.2024 1.099,00 EUR
899,00 EUR
1.499,00 EUR
1.199,00 EUR
1.099,00 EUR
899,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 879,00 EUR
07.09.2024 - 13.09.2024 1.099,00 EUR
799,00 EUR
1.499,00 EUR
1.099,00 EUR
1.099,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
14.09.2024 - 20.09.2024 1.099,00 EUR
799,00 EUR
1.499,00 EUR
1.099,00 EUR
1.099,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
21.09.2024 - 27.09.2024 1.099,00 EUR
799,00 EUR
1.499,00 EUR
1.099,00 EUR
1.099,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
28.09.2024 - 04.10.2024 1.099,00 EUR
799,00 EUR
1.499,00 EUR
1.099,00 EUR
1.099,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
19.10.2024 - 25.10.2024 1.099,00 EUR
799,00 EUR
1.499,00 EUR
1.099,00 EUR
1.099,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR

Fiyata Dahil Hizmetler

  • SunExpress Hava Yolları ile İzmir ‘den Aktarmasız Direkt gidiş, Direkt dönüş Ekonomi Uçak Bileti
  • İtalya ‘da 2 Ayrı Şehre Uçuş Ayrıcalığı ( Milano gidiş, Roma dönüş )
  • Özel Araçlarla Ulaşımlar ve Programdaki Belirtilen Turlar
  • 1 Gece Milano, 2 Gece Venedik veya civarı, 1 Gece Floransa veya Montecatini, 2 Gece Roma olmak üzere 6 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • 6 Gece Boyunca Otellerde Alınan Continental Kahvaltılar ( Basit Kahvaltı )
  • Milano, Venedik, Ljubljana, Bologna, Floransa, Roma Şehir Turları
  • Roma ‘da Tam Gün Şehir Turu Yapma Ayrıcalığı
  • Şehirler Arası Ulaşımlar
  • Otoban ve Geçiş Ücretleri
  • Ekstra Tur: Garda Gölü & Sirminone & Verona Turu
  • Ekstra Tur: Slovenya ‘da Ljubljana & Bled Gölü Turu
  • Ekstra Tur: Pisa & Siena & San Gimignano Turu
  • Ekstra Tur: Napoli & Pompei Turu (Giriş Hariç)
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • Not: Fiyata Dahil Olan Turlardan herhangi birisine katılmayan misafire kısmi iade söz konusu değildir.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze Ören yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri, Molalar
  • Kaptan Bahşişleri ( Kişi Başı: 5 Eur. Önerilen )
  • Şehir Vergileri
  • İsteğe Bağlı Zorunlu Olmayan Aktiviteler
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 0-64 Yaş: 15 €
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 65 Yaş Üzeri: 30 €
  • Schengen Vize ve Hizmet Bedeli (Yeşil Pasaport İçin Vize Gerekmez.)
  • Yurtdışı Çıkış Fonu

TUR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

  • Konsolosluk ve Aracı Vize Merkezlerine gelen zamlar talep edilecektir.
  • TL Ödenen Ücret TL iade edilir, Kredi Kartıyla Ödenen Ücret Kredi Kartına İade edilir. Müşteri Ödediği gün ile İade aldığı gün arasındaki Kur farkını talep edemez. Sadece Euro ödenen ücretler Euro olarak iade edilmektedir.
  • Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Multi (Çok Girişli) Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
  • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
  • Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol- sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg 
  • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen her yeri göstermek şartı ile program akışında değişiklik yapabilirler.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Kaçamak Turizm tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Kaçamak Turizm tarafından bilgi verilecektir
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Kaçamak Turizm sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Kaçamak Turizm sorumlu tutulamaz.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Kaçamak Turizm tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.