Benelux & Alsace & Paris Turları 2024
899 Euro
İZMİR'DEN DİREK UÇUŞ | 7 GECE 8 GÜN

İzmir’den Aktarmasız Direkt gidiş ve dönüş konforu ile…

SunExpress Hava Yolları ile Bruksel gidiş, Bruksel dönüş,
“Paris ‘de Tam Gün Disneyland İmkânı ile”

BENELUX & ALSACE & PARİS

Luksemburg, Remich, Schengen, Metz (2), Colmar, Strasbourg, Paris (3), Seine Nehri, Montmarte Tepesi, Disneyland, Brugge, Amsterdam (1), Marken, Volendam, Bruksel (1)

Zorunlu Ekstra Yok! Yol Üzeri Ekstra Yok! Tüm Turlar Fiyata Dahil! *
Tüm Şehir Turları Fiyata Dahil!

7 Gece 8 Gün (7 Gece Otel Konaklama)
1.Tur:
 07-14 Nisan (Ramazan Bayramı), 2.Tur: 19-26 Mayıs, 3.Tur: 16-23 Haziran (Kurban Bayramı),
4.Tur: 01-08 Eylül, 5.Tur: 15-22 Eylül, 6.Tur: 29 Eylül-06 Ekim

PROGRAM

1 Gün: İzmir – Aktarmasız Direkt Olarak Bruksel, Luksemburg, Remich, Schengen, Metz ve Thonville

Acentamızın 1 gün evvel SMS ile bildireceği saatte alanda oluyoruz. Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Kaçamak Turizm Kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ 932 sefer sayılı uçuşu ile 04:30 ’da İzmir ‘den Aktarmasız direkt uçuş konforu ile Bruksel ‘e uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Lokal Saat ile 07.10 ‘da indikten sonra, pasaport, bagaj işlemlerimizi tamamlayarak rehberimiz ile buluşuyoruz. Lüksemburg ’a geçiyor ve Şehir Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Petrus Vadisi ’ni, Eski Şehir Merkezi ‘ni ve Dar Sokaklarını, Şehir Katedrali ‘ni, Dükler Sarayı ‘nı görme imkânına sahip olacaksınız.  Luksemburg Şehir Turu sonrasında Remich & Schengen Turu gerçekleştiriyoruz. Coğrafi, politik anlamda yakın Avrupa tarihi için oldukça önemli 2 kasabayı göreceğimiz bu turumuzda ilk olarak, Lüksemburg, Almanya ve Fransa ‘nın kesişme noktasında olması sebebi ile turistik cazibe merkezi halini alan Remich ‘i ziyaret edecek, ardından Schengen vize anlaşmasının imzalandığı ve Schengen Antlaşması Anıtı’na ev sahipliği yapan Schengen kasabası gezisi ile turumuzu tamamlayacağız. Turumuzun bitiminde otelimize transfer oluyoruz. Geceleme METZ ya da THONVILLE Bölgesi’ndeki otelimizde.

2 Gün: Alsace ( Strasbourg – Colmar )

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Alsace Bölgesi turumuza başlıyoruz. Öncelikle Strasbourg ’a hareket ediyoruz. Fransız & Alman ortak kültür ve mimari özelliklerini taşıyan, Ren şarap yolu üzerindeki Strasbourg kentinde yapacağımız turumuz esnasında; Küçük Fransa, Katedral Meydanı, Notre Dame Katedrali, Kammerz evi göreceğimiz yerler arasındadır. Kış aylarında özellikle Chrismas Market olarak oldukça nam yapmış Strasbourg ‘u başka bir açıdan tanıma fırsatı buluyoruz. Daha sonra yine Alsace bölgesi ‘nin en önemli ziyaret noktalarından birisi olan Colmar şehrine hareket ediyoruz. Colmar Şehir Turumuzda; Eski Gümrük Binası, Pfister Evi ve Ren Nehri etrafındaki rengarenk evler ile şehrin en ünlü bölgesi Petite Venice (Küçük Venedik) görülecek yerler arasında bulunuyor. Ren nehri ve kanallarının çevrelediği eşsiz ortamda hem damak zevkinize göre birçok lezzetli yiyecekler hem de birçok hediyelik eşya alma imkânı bulacaksınız. Masal tadındaki ziyaretlerimiz sonrasında, otelimize dönüyoruz. Geceleme METZ ya da THONVILLE Bölgesi’ndeki otelimizde.

3 Gün: Metz veya Thonville, Reims, Paris, Paris Şehir Turu, Paris

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Reims’e hareket ediyoruz. Reims, Kuzeydoğu Fransa'da Champagne-Ardenne Bölgesi Marne İlinde bulunan kenttir. Kentin geçmişi Roma İmparatorluğu'na kadar uzanmaktadır. 451 yılında Attila ile birlikte Türk akınlarına sahne olmuştur. Büyülü tarih yolculuğumuz sonrasında sıradaki durağımız; Paris. Paris panoramik şehir turumuzda; Opera Meydanı ve Binası, Tuilleries Bahçeleri, Concorde Meydanı, Dünyaca Ünlü Markaların Bulunduğu Alışveriş Caddesi Champs-Elysées, Zafer Takı ( Arc De Triomphe ), Eiffel Kulesi, Askeri Müze, Meclis Binası, Napoléon'un Mezarı, Orsay Müzesi, Louvre Sarayı ve Müzesi, Chatelet Meydanı, Ile de la Cité ve Notre Dame Katedrali, St. Michel Meydanı ve Çeşmesi, Vendome Meydanı, Madlen Kilisesi, Grand Palais, Petit Palais, Comedie Francais, Parfüm müzesi görülecek yerler arasındadır. Turumuzun bitiminde serbest zaman veriyoruz ve sonrasında otele transfer oluyoruz. Geceleme Paris ‘deki otelimizde.

4 Gün: Paris, Seine Nehri Gezisi, Montmarte Tepesi, Paris

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Moda, Kültür, Lezzet, Tarih kokan sokaklarında tura başlıyoruz. Öncelikle Eiffel Kulesi önünde çekeceğimiz yüzlerce fotoğraf ile gün başlıyor olacak. Ardından tekne ile Seine Nehri Gezisi ‘ne çıkıyoruz. Paris’in en muhteşem binalarını yakından görecek, Seine Nehri’nin köprülerinin altından geçerek unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Bu tekne gezisi sırasında görülecek yerler arasında Amerikan Kilisesi, Millet Meclisi, Dışişleri Bakanlığı, Orsay Müzesi, Cité Adası, Notre Dame Katedrali, Adliye Sarayı, Conciergerie Hapishanesi, Belediye Sarayı, Modern Sanatlar Müzesi ve Louvre Sarayı bulunmaktadır. Tur bitiminde günümüzde hala bohem yaşamın devam ettiği Ressamlar Tepesi adıyla bilinen Montmartre Tepesine fünikülerle çıkacağız. Burada Sacré-Coeur’ü (Adaklar Kilisesi) gördükten sonra, Ressamlar Meydanı’nda portrenizi yaptırmak ve öğle yemeği için serbest zamanınız olacak. Ressamlar Tepesi gezisinin ardından, vergisiz parfüm, kozmetik ürünleri ve saat alabileceğiniz Benelüx mağazasına hareket ediyoruz. Ardından Champs-Elysées bulvarında serbest zaman. Turumuzun ardından Paris’teki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Konaklama Paris ‘deki otelimizde

5 Gün: Paris, Disneyland Turu ( İsteğe Bağlı Aktivite ), Paris

Sabah kahvaltısı sonra Moda, Kültür, Lezzet, Tarih ile dolu Paris ‘de serbest bir zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz için (ekstra aktivite) Disneyland Turu fırsatı. Her yaşa hitap eden aktiviteleri ile sizleri masalsı bir dünyaya götürecek olan Hayaletler Evi, Mark Twain’in Gemisi, Çılgın Maden Treni, Indiana Jones, Robinson’un Evi, Karayip Korsanları Mağarası, Bebekler Dünyası, Yıldızlar Turu, 3 Boyutlu Sinema, Uzaya Yolculuk, Denizaltı Macerası gibi aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Walt Disney Film Stüdyoları Parkında ise Aşçı Ratatuy Macerası, kalbinizi durduracak Hollywood Oteli Asansörü, Aerosmith Hız Treni,Stand Şov, Armageddon, Stüdyo tramvay turu gibi keyifli aktiviteler sizleri bekliyor. Disneyland bilet temini konusunda tur rehberimizden yardım alabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

  • (!) – Disneyland Hem dönemsel hem de yetişkin ve çocuk olarak değişiklik gösterdiği için fiyat belirtilmemiştir.
  • Size bildirilen fiyatlar ulaşım, rehberlik gibi hizmetler eklenerek ifade edilecektir.
  • 180 Eur. / 200 Eur. Arasında değişiklik gösterebilmektedir.
  • Lütfen Rezervasyon anında Satış Temsilcisine Katılım bilgisi veriniz.

6 Gün: Paris, Brugge, Amsterdam

Sabah kahvaltımızın sonrasında uzun bir yolculuk bizleri bekliyor. Brugge Turu için yola çıkıyoruz. Ortaçağ’a doğru zaman yolculuğuna çıkıyoruz. Kuğular, kanallar, manastırlar, çikolata satan standlar ile dolu masal kentinde Venedik havasını yaşıyoruz. Alışveriş dükkânlarını, panoramik olarak Belfry Kulesi ve Brugge Şehri’nin nefes kesen manzaraları içerisinde turumuzu tamamlıyoruz. Burnumuzda çikolata kokuları ile birlikte, sıradaki durağımız Amsterdam. Geceleme Amsterdam ‘daki otelimizde.

7 Gün: Amsterdam, Amsterdam Şehir Turu, Marken & Volendam, Bruksel

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Amsterdam Şehir Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Kanallar, Dam Meydanı, Leidseplein, Rembrandtplein, Kraliyet Sarayı, Red Light Sokağı gibi ikonik noktalar görülecek yerler arasındadır. Turumuzun bitiminde Marken & Volendam Turuna çıkıyoruz. Eski balıkçı kasabası olarak nam yapmış Volendam’ da tarihi evler ve limanları geziyoruz. Hediyelik eşyacılardan hatıra ve hediye almayı ihmal etmiyoruz. Daha sonra küçük bir ada olan Marken’i görmek için hareket ediyoruz. Geçireceğimiz keyifli saatler sonrasında Bruksel ‘e doğru yolculuğa çıkıyoruz. Geceleme Bruksel ‘deki otelimizde.

8 Gün: Bruksel, Bruksel Şehir Turu, Aktarmasız Direkt Uçuş ile İzmir

Sabah kahvaltısı sonrasında, Panoramik şehir turumuzda; Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon Evleri, Borsa Binası, Atomium ve Heysel Stadyumu görülecek yerler arasındadır. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında Bruksel Havalimanı ‘na transfer oluyoruz. Bagaj, check-in, pasaport işlemlerimizi tamamladıktan sonra SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ933 Sefer sayılı Saat: 17.40 uçuşu ile İzmir ‘e uçuşumuzu gerçekleştiriyor, Lokal Saat ile 22.00 ‘de İzmir ‘e iniyoruz. Bir başka seyahatimizde tekrar görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz. Hoşça kalın !

Bilgi-1: Uçuş Saatleri bilgilendirme amaçlı olup Turun gerçekleşeceği tarihte farklılık gösterebilir. Lütfen turdan 1 hafta evvel uçuşlarınızı acentamızdan veya ilgili hava yolunun web sitesinden kontrol ediniz.

Bilgi-2: Grubumuz için 1 pnr oluşturulduğu ve tüm grubun bilgileri bu pnr ‘a yüklendiği için ne yazık ki PNR bilgisi paylaşılmayacaktır. O nedenle belirtilen saatte alanda check-in işlemi yapılabilecektir.

 

  • Marken + Volendam + Lokal Rehberlikler + Seine Nehri Turu + Füniküler + Turist Şehir Vergileri
  • Kişi Başı: 150,00 EUR. ( 0-2 Yaş Ücretsiz 3-12 Yaş 100 EUR.)
  • ! Tur Esnasında Rehbere ödenecektir.
  • ! Bu bedeller bu turu tamamlayabilmek adına zorunlu bedellerdir.
  • ! Tur tarihine kadar gelebilecek zamlar ön görülemediği için Tur Fiyatına dahil edilememiştir.
  • ! Bu ücretin tabii olduğu girişlerden bir veya daha fazlasının kullanılmaması durumda kısm-i iadesi mümkün değildir.
  • ! Tur tarihine kadar bu bedellere değişiklikler olabilir, lütfen tura çıkmadan 1 hafta önce acentadan güncel rakamı teyit ediniz.
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak 1. Çocuk
07.04.2024 - 14.04.2024 1.199,00 EUR
1.099,00 EUR
1.699,00 EUR
1.699,00 EUR
1.199,00 EUR
1.099,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 1.079,00 EUR
19.05.2024 - 26.05.2024 1.199,00 EUR
899,00 EUR
1.699,00 EUR
1.399,00 EUR
1.199,00 EUR
899,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 879,00 EUR
02.06.2024 - 09.06.2024 1.199,00 EUR
899,00 EUR
1.699,00 EUR
1.399,00 EUR
1.199,00 EUR
899,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 879,00 EUR
16.06.2024 - 23.06.2024 1.199,00 EUR
1.099,00 EUR
1.699,00 EUR
1.599,00 EUR
1.199,00 EUR
1.099,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 1.079,00 EUR
01.09.2024 - 08.09.2024 1.199,00 EUR
999,00 EUR
1.699,00 EUR
1.499,00 EUR
1.199,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 299,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
15.09.2024 - 22.09.2024 1.199,00 EUR
999,00 EUR
1.699,00 EUR
1.499,00 EUR
1.199,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
29.09.2024 - 06.10.2024 1.199,00 EUR
899,00 EUR
1.699,00 EUR
1.399,00 EUR
1.199,00 EUR
899,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 879,00 EUR
11.10.2024 - 18.10.2024 1.199,00 EUR
899,00 EUR
1.699,00 EUR
1.399,00 EUR
1.199,00 EUR
899,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 879,00 EUR
  • Marken + Volendam + Lokal Rehberlikler + Seine Nehri Turu + Füniküler + Turist Şehir Vergileri
  • Kişi Başı: 150,00 EUR. ( 0-2 Yaş Ücretsiz 3-12 Yaş 100 EUR.)
  • ! Tur Esnasında Rehbere ödenecektir.
  • ! Bu bedeller bu turu tamamlayabilmek adına zorunlu bedellerdir.
  • ! Tur tarihine kadar gelebilecek zamlar ön görülemediği için Tur Fiyatına dahil edilememiştir.
  • ! Bu ücretin tabii olduğu girişlerden bir veya daha fazlasının kullanılmaması durumda kısm-i iadesi mümkün değildir.
  • ! Tur tarihine kadar bu bedellere değişiklikler olabilir, lütfen tura çıkmadan 1 hafta önce acentadan güncel rakamı teyit ediniz.

Fiyata Dahil Hizmetler

  • SunExpress Hava Yolları ile İzmir ‘den Aktarmasız Direkt gidiş, Direkt dönüş Ekonomi Uçak Bileti
  • Özel Araçlarla Ulaşımlar ve Programdaki Belirtilen Turlar
  • 2 Gece Metz veya Thonville, 3 Gece Paris, 2 Gece Amsterdam Olmak üzere 7 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • 7 Gece Boyunca Otellerde Alınan Continental Kahvaltılar ( Basit Kahvaltı )
  • Bruksel, Paris, Amsterdam, Luksemburg Şehir Turları
  • Şehirler Arası Ulaşımlar
  • Otoban ve Geçiş Ücretleri
  • Ekstra Tur: Marken & Volendam Turu
  • Ekstra Tur: Reims Turu
  • Ekstra Tur: Brugge Turu
  • Ekstra Tur: Remich & Schengen Turu
  • Ekstra Tur: Strasbourg & Colmar Turu ( Alsace Turu )
  • Ekstra Tur: Seine Nehri Gezisi, Montmarte Tepesi Turu ( Tekne ve Füniküler Hariç )
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • Not: Fiyata Dahil Olan Turlardan herhangi birisine katılmayan misafire kısmi iade söz konusu değildir.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze Ören yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri, Molalar
  • Kaptan Bahşişleri ( Kişi Başı: 5 Eur. Önerilen )
  • Şehir Vergileri
  • İsteğe Bağlı Zorunlu Olmayan Aktiviteler ( Disneyland )
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 0-64 Yaş: 15 €
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 65 Yaş Üzeri: 30 €
  • Schengen Vize ve Hizmet Bedeli (Yeşil Pasaport İçin Vize Gerekmez.)
  • Yurtdışı Çıkış Fonu

TUR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

  • Konsolosluk ve Aracı Vize Merkezlerine gelen zamlar talep edilecektir.
  • TL Ödenen Ücret TL iade edilir, Kredi Kartıyla Ödenen Ücret Kredi Kartına İade edilir. Müşteri Ödediği gün ile İade aldığı gün arasındaki Kur farkını talep edemez. Sadece Euro ödenen ücretler Euro olarak iade edilmektedir.
  • Vize Reddi ile karşılaşıldığında Tur Ücreti İadesi Mümkün değildir.
  • Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Multi (Çok Girişli) Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
  • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
  • Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol- sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg 
  • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen her yeri göstermek şartı ile program akışında değişiklik yapabilirler.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Kaçamak Turizm tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Kaçamak Turizm tarafından bilgi verilecektir
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Kaçamak Turizm sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Kaçamak Turizm sorumlu tutulamaz.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Kaçamak Turizm tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.