İzmir Çıkışlı Romantik Yol Turu
665 Euro
5 gece 6 gün

Romantik Yol Turu

24/05/2020 - 30/05/2020 (Ramazan Bayramı)

30/07/2020 - 04/08/2020 (Kurban Bayramı)

5 Gece - 6 Gün

Tur Programı

1. Gün: İZMİR - MUNIH - SALZBURG

İzmir Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Corendon Havayolları XC3501 nolu  tarifeli seferi ile saat 08.10'da Münih' e hareket, saat 09.55' de varış. İnişimizi takiben bizi bekleyen özel aracımız ile Münih şehir turunu yapacağiz. Öğle yemeği molasının ardından Salzburg' a hareket ediyoruz Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuğumuzun ardından Salzburg şehir turumuzu bitirerek otelimize yerleşiyoruz. Görülecek yerler: Mozart Evi, Mirabell Sarayı ve Bahçesi, Dom Katedrali, Getreidegasse, Mozartplatz, Kleinermarkt..Sonrasında otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Arzu edenler için ekstra Hellbrunn Saray & İngiliz Bahçeleri turuna katılma imkânı. Geceleme otelimizde.

2. Gün: SALZBURG - FÜSSEN

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler için ekstra Göller Bölgesi & Hallstat turuna katılma imkanı. Turumuzun ardindan Füssen’ e hareket. Varışımızı takiben şehir turu. Görülecek yerler: Şehir Merkezi, Surlar, Belediye Binası ve dar sokakları, şehrin diğer önemli yerleri... Sonrasında otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Arzu edenler için ekstra Neuschwanstein Şato turuna katılma imkanı. Geceleme otelimizde.

3. Gün: FÜSSEN - AUGSBURG

Sabah kahvaltısı sonrası Romantik Yol güzergahımıza devam ediyoruz. Landsberg am Lech ve romantik yolu oluşturan bir çok köy ve kasabadan geçip Augsburg' a varıyoruz. Görülecek yerler: Tarihi Maximilian Caddesi, Rönesans ve Barok tarzındaki saraylar, Azize Anna Kilisesi, Maximilian Müzesi, Belediye Sarayı ve şehrin diğer önemli yerleri. Sonrasında otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

4. Gün: AUGSBURG- WÜRZBURG

Sabah kahvaltı sonrası Würzburg'a hareket. Romantik Yol güzergahımızı takip ederek; Dinkelsbühl - Rothenburg kasabalarını gezerek Würzburg'a varıyoruz. Varışımızı takiben şehir turu. Görülecek yerler: Kraliyet Sarayı, Marienberg Kalesi, Katedral, Eski Köprü, Marienkapelle Kilisesi, Belediye Binası ve Müzesi, Eski Eserler Müzesi ve şehrin önemli yerleri. Sonrasında otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

5. Gün: WÜRZBURG- FRANKFURT

Sabah kahvaltı sonrası Frankfurt' a hareket. "Würzburg - Frankfurt şehirlerarası otobüs yolculuğu sırasında ekstra Heidelberg turuna katılma imkânı". Varışımızı takiben Frankfurt şehir turumuzu yaparak otelimize yerleşiyoruz.

6. Gün FRANKFURT- İZMİR

Sabah kahvaltı sonrası Frankfurt havalimanına transfer. Havalimanında bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Corendon Hava Yolları'nın XC3506 tarifeli seferi ile saat 09:20’ de İzmir’ e hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından saat 13:30’ da İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu. Bir başka Kaçamak Turizm organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

 

Tarihler

2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı

Tek Kişilik Oda

24 - 30 Mayıs 2020
(Ramazan Bayramı)

665 Euro

835 Euro

30 Tem. – 04 Ağu.2020
(Kurban Bayramı)

625 Euro

790 Euro

 

Ücrete Dâhil Hizmetler

- Corendon  Hava Yolları ile İzmir – Münih / Frankfurt - İzmir  uçak biletleri

- Havalimanı ve güvenlik vergileri,

- Özel otobüslerimiz ile Münih – Salzburg-Füssen - Augsburg - Würzburg - Frankfurt arası ulaşımlar

- Havalimanı - Otel - Havalimanı transferler

- 4* Otellerde Salzburg 1,Füssen 1, Augsburg 1, Würzburg 1 Franskfurt 1  gece olmak üzere toplam 5 gece oda + açık büfe kahvaltı konaklama

- Panoramik Munih Salzburg Füssen, Augsburg, Würzburg Franskfurt şehir turları

- Romantik Yol güzergahındaki Rothenburg & Dinkelsbühl & Landsberg am Lech şehir turları

- Tüm tur boyunca profesyonel rehberlik hizmeti

- Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki Sorumluluk Sigortasıdır.)

Ücrete Dâhil Olmayan Hizmetler

- Yurt dışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz)

- Schengen Vize Ücreti (140 Euro)

- Müze ve ören yerleri giriş ücretleri

- Öğlen ve Akşam yemekleri

- Yemeklerde alınan içecekler

- Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları

- Dâhil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet