Ankara Turu
4.350 TL
3 gece 3 gün

Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Ankara Turu 

Tüm güzellikleriyle başkentimizi keşfetmeye gidiyoruz..

17-19 Kasım

2 gece 3 gün

Çankaya'da Raymar Hotel konaklama ayrıcalığıyla..

Dolu Dolu Ankara Turu

17 Kasım 2023 SALİHLİ - ANKARA 

(16 Kasım akşamı) Saat 00:10’ da Salihli Belediyesi önünde siz değerli misafirlerimizle buluşup Kula – Uşak – Afyon üzerinde gerekli molalar verilerek Ankara’ ya doğru yola çıkıyoruz.  Otobüste aldığımız sabah kahvaltısının ardından saat 08:30’da mozoleye çiçek koyarak Atamızın ebedi istiratgahı Anıtkabir' e ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 2,5 saat sürecek Anıtkabir ziyaretimiz sonrası Etnoğrafya Müzesine gidiyoruz. Ardından Resim Heykel Müzesi’ni gezip öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemekten sonra randevumuz doğrultusunda saat 15:00’ te İsmet İnönü’nün ikametgâhı olan Pembe Köşk turumuzu da yapıp otelimize giriş yapıyoruz. Akşam yemeği için serbest zaman. Yemekten sonra saat 19:00’ da Büyük Tiyatro'da Hisseli Harikalar Kumpanyası adlı tiyatro oyunu izlemeye gidiyoruz. Oyun bitimi otelimize transfer. Konaklama otelimizde.

18 Kasım 2023 ANKARA

Otelimizde aldığımız sabah kahvaltısının ardından ilk durağımız Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ne hareket ediyoruz. Müze ziyaretimiz sonrası Atatürk Orman Çiftliği’ne geçiyoruz. Burada bulunan müze, sergi salonu ve Atatürk evi’ni ziyaret ettikten sonra öğle yemeğimizi de burada alıp Ankara Kalesi yanındaki Hamamönü Meydanı’na gidiyoruz. Eski Ankara evlerini gördükten sonra Mustafa Koç Müzesini ve Satranç Müzesini geziyoruz. Buradaki tarihi hanlarda serbest zaman verdikten sonra otobüsümüzdeki yerlerimizi alıp otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği için serbest zaman. Konaklama otelimizde.

19 Kasım 2023 ANKARA – SİVRİHİSAR - SALİHLİ

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltının ardından Sivrihisar’a doğru yola çıkıyoruz. Yol güzergâhımızda bulunan Polatlı’daki Halide Edip Adıvar ve Kadın Kahramanlar Müzesi’ni geziyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuz sonrası Ulu Cami, Saat Kulesi, Zaimağa Konağı, Ermeni Kilisesi, Kilim Müzesi ve Metin Yurdanur Açık Hava Müzesi’ni ziyaret edip öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemekten sonra Salihli’ye dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Afyon’da 1 saatlik molamız sonrası yol güzergâhımızda bulunan Dumlupınar Şehitliğini ziyaret ediyoruz. Ardından otobüsümüzdeki yerlerimizi alarak gece geç saatlerde şehrimize varıyoruz. Bir başka Kaçamak Turizm organizasyonunda buluşmak ümidiyle vedalaşıyoruz.

 

Tur Ücreti:

4.350 TL (iki kişilik odada kişi başı)

6.850 TL (tek kişilik oda fiyatı) 

 

Ücrete Dahil Hizmetler

- Profesyonel rehberlik

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Türsab Zorunlu Seyahat Sigortası

- 4**** Raymar Hotel oda/kahvaltı konaklama

- Tiyatro Bileti

 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

- Öğle ve akşam yemekleri

- Müze ve Ören yeri giriş ücretleri